Fencemaster bassenggjerder: Vi setter sikkerhet først

I USA drukner 300 barn under fem år årlig i bakgårdsbassenger.Vi ønsker alle å forhindre disse hendelsene.Så den viktigste grunnen til at vi ber huseiere om å installere bassenggjerder er for sikkerheten til familiene deres, så vel som naboene.

Hva gjør bassenggjerder trygge?

La oss se på noen få kvalifikasjoner.

Bassenggjerdet skal omslutte bassenget eller boblebadet fullstendig, og det skaper en permanent og ikke-flyttbar barriere mellom familien din og bassenget det beskytter.

Gjerdet er ikke klatrebart for små barn.Konstruksjonen sørger ikke for hånd- eller fotgrep som gjør det mulig å klatre.Det vil hindre ethvert barn fra å kunne passere gjennom, under eller over det.

Gjerdet oppfyller eller overgår lokale forskrifter og statlige anbefalinger.Bassengsikkerhetskoder tilsier at bassenggjerder må være 48 tommer høye.Noen mener imidlertid at dette betyr at den faktiske høyden på panelet bør være 48 tommer i høyden, men vi vet annerledes.Den installerte, ferdige høyden på sikkerhetsgjerdet for bassenget skal være 48".Ditt Superior bassenggjerdepanel vil overstige 48", så den installerte gjerdehøyden vil møte eller overstige den koden.

Ikke ta en sjanse med familiens sikkerhet rundt et basseng.Små barn er nysgjerrige og kan vandre av gårde på bare øyeblikk.Velg FENCEMASTER for å betro din investering og velvære.

Fencemaster garanterer det sikreste og mest effektive bassenggjerdet design, fabrikasjon og installasjon for ditt hjem.Kontakt oss i dag for en konsultasjon og tilbud.

asdzxczx2
asdzxczx3

Innleggstid: Aug-02-2023