8 måter å forberede seg på en profesjonell gjerdeinstallasjon

Er du klar til å installere et flott nytt gjerde rundt hjemmet eller næringseiendommen?

Noen raske påminnelser nedenfor vil sikre at du effektivt planlegger, utfører og når sluttmålet med minimalt stress og hindringer.

Forberedelse for et nytt gjerde som skal installeres på eiendommen din:

1. Bekreft grenselinjer

Et profesjonelt gjerdefirma vil hjelpe hvis du ikke har den nødvendige informasjonen eller trenger å finne undersøkelsen din og vil inkludere kostnader i tilbudet.

2. Skaff tillatelser

Din eiendomsundersøkelse vil være nødvendig for å få tillatelse til et gjerde i de fleste områder.Avgiftene varierer, men varierer vanligvis fra $150-$400.Et profesjonelt gjerdefirma vil hjelpe deg og sende inn en gjerdeplan sammen med undersøkelsen og gebyrene.

3. Velg Gjerdematerialer

Bestem hvilken type gjerde som er best for deg: vinyl, Trex (kompositt), tre, aluminium, jern, kjetting, etc. Vurder eventuelle HOA-regler.

4. Gå gjennom kontrakten

Velg et anerkjent gjerdeselskap med utmerkede anmeldelser og utdannede mannskaper.Så få ditt tilbud.

5. Informer naboer som deler en grense

Gi beskjed til naboene med delt eiendom om installasjonen din minst en uke før prosjektets startdato.

6. Fjern hindringer fra gjerdelinjen

Bli kvitt store steiner, trestubber, hengende grener eller ugress i veien.Flytt potteplanter og dekk dem til for å beskytte planter eller andre bekymringsfulle ting.

7. Sjekk underjordiske verktøy/vanning

Finn vannledninger, kloakkledninger, elektriske ledninger og PVC-rør for sprinkleranlegg.Hvis du ikke er sikker, kontakt forsyningsselskaper og be om en rapport om eiendommen din.Dette vil bidra til å unngå ødelagte rør ettersom gjerdemannskaper graver stolpehull, og et profesjonelt gjerdefirma vil hjelpe deg.

8. Kommuniser

Vær på eiendommen din, tilgjengelig for begynnelsen og slutten av gjerdeinstallasjonen.Entreprenøren vil trenge din undersøkelse.Alle barn og kjæledyr må holde seg innendørs.Sørg for at gjerdemannskapet har tilgang til vann og strøm.Hvis du ikke kan være tilstede så lenge, må du i det minste være sikker på at de kan få tilgang til deg på telefon.

Sjekk ut videoen med nyttige tips fra Fencemaster.


Innleggstid: 19. juli-2023